Aloituspaketti 4vk


Oletko aloittamassa kuntoremonttia? Haluatko aloittaa harjoittelun, muttet ole oikein varma, kuinka aloittaa?

Osaavan personal trainerin valvonnassa opit syömään ja liikkumaan oikein, opit paljon terveyden edistämisestä ja saat vierellesi tsemppaajan ja motivoijan, jonka avustuksella ylität itsesi ja saavutat tuloksia. Saat juuri sinulle räätälöidyn, henkilökohtaisen harjoitusohjelman, kehonhuolto-ohjeet sekä ravinto-neuvontaa, joilla maksimoit kehityksen kuntoilussa. Kaupan päälle saat virkeämmän ja energisemmän mielen sekä kropan ja elämänlaatusi kohenee!

Starttipaketti sopii erittäin hyvin varsinkin liikuntaa aloitteleville henkilöille ponnahduslautana kohti parempaa kuntoa. Tavoitteena voi olla vaikkapa kilojen karistaminen, lihasten kasvatus, kivun lievitys, yleinen arjessa jaksaminen tai jopa maratoni. Hyvän suunitelman ja toteutuksen avulla me yhdessä onnistumme saavuttamaan tavoitteesi!

Aloituspaketti ei ole vain aloittelijoille, vaan se sopii myös jo vähän enemmän treenanneille tuomaan lisäpotkua ja tavoitteellisuutta harjoitteluun! Alkumittauksissa näemme lähtötason, johon voimme tulevaisuudessa lähteä kehitystä vertaamaan.

Starttipaketista voit kätevästi siirtyä jatkamaan PT valmennukseen ja varmistaa elämäntapamuutosten pysyvyys oman personal trainerin avustuksella, tuella ja ohjeilla.
Aloituspaketin sisältö:


  • Alkutapaaminen ja lähtötilanteen kartoitus


  • Ruokapäiväkirja ja sen analysointi sekä siitä annettava kattava palaute, ravintoneuvonta sekä käytännön ravintovinkit


  • Henkilökohtainen harjoitusohjelma neljälle viikolle kirjallisena


  • Kehonhuolto- ja liikkuvuusohjeet


  • Yhteydenpito, motivointi, seuranta ja kysymykset viikoittain sähköpostin ja puhelimen avulla sopimuksen ajan


  • Treeniohjaukset personal trainerin kanssa sopimuksen mukaan (paketin hinta määräytyy tapaamisten määrän mukaan, hinnat alhaalla)


  • BONUKSENA saat -10% alennuksen Alfa & Delight proteiinipatukoista, sekä ilmaisen toimituksen!Treenitapaamisissa käymme pääasiassa harjoitusohjelmaa läpi varmistaen, että harjoitusohjelmaa toteutetaan oikein, turvallisesti ja tehokkaasti. Yhteisillä treeneillä varmistat, että teet liikkeet oikein ja harjoittelet oikealla teholla, jotta tuloksia saadaan aikaan.
Hinta:


  • 189 euroa - Sisältää koko ylläolevan aloituspaketin sekä yhden treeniohjauksen

  • 209 euroa - Sisältää koko ylläolevan aloituspaketin sekä kaksi treeniohjausta

  • 229 euroa - Sisältää koko ylläolevan aloituspaketin sekä kolme treeniohjausta